Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Själö: Island Of Souls

Själö: Island Of Souls

08/05/2022 | Flixfilm

Själö: Island Of Souls på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På en afsidesliggende ø dykker en filminstruktør ned i et tidligere hospitals dystre historie, mens et hold forskere undersøger området omkring det.Se Själö: Island Of Souls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Själö: Island Of Souls havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Själö: Island Of Souls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Själö: Island Of Souls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Själö: Island Of Souls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Själö: Island Of Souls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Själö: Island Of Souls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar