Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Skaberen af ‘Don’t Look Up’ klar med stjernespækket seriemorder-film

Skaberen af ‘Don’t Look Up’ klar med stjernespækket seriemorder-film

09/05/2023 | Flixfilm
Adam McKays ‘Don’t Look Up’ kan streames på Netflix.

Adam McKay, som stod bag ‘Don’t Look Up‘, der blev en af de mest omtalte Netflix-film sidste år, men som også har ‘Succession’ og ‘The Big Short’ på sit resume, er nu klar til at kaste sig over sit næste Netflix-projekt.

Mest opsigsvækkende er der tale om endnu stjernespækket film med Robert Pattinson (‘The Batman’), Amy Adams (‘Arrival’), Robert Downey Jr. (
Iron Man’), Forest Whitaker (‘The Butler’) og Danielle Deadwyler (‘The Harder They Fall’) som de foreløbigt annoncerede skuespillere.

Filmen hedder ‘Average Height, Average Build’ og Adam McKay har selv skrevet manuskriptet og vil ligeledes instruere.

Som det også var tilfældet med ‘Don’t Look Up’, så er ‘Average Height, Average Build’ er sort komedie om korruption i amerikanske politik.

Robert Pattinson spiller en seriemorder, der får en lobbyist (Amy Adams) til at ændre loven, så han kan slippe afsted med at begå mord, mens at en pensioneret politibetjent (Robert Downey Jr.) nægter at give op og er fast besluttet på at få morderen ned med nakken.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til den nye danske Netflix-film 'A Beautiful Life'

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Average Height, Average Build’ vil kunne streames på Netflix Danmark.

Adam McKays seneste Netflix-film ‘Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill og Timothée Chalamet blev en mega succes for streamingtjenesten, hvilket øjensynligt er årsagen til at Netflix har valgt at lave et nyt samarbejde med instruktøren, som pt. også nyder stor succes med HBO-serien ‘Succession’.

‘Don’t Look Up’ er den anden mest sete Netflix-film nogensinde, og den gik ind på førstepladsen i 92 lande.

Se ‘Don’t Look Up‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar