Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Skaberen af ‘Papirhuset’ klar med ny Netflix-serie; ‘Sky Rojo’

Skaberen af ‘Papirhuset’ klar med ny Netflix-serie; ‘Sky Rojo’

21/01/2021 | Flixfilm

sky rojo netflix serie money heistI december 2017 havde Netflix premiere på en ny spansk original-serie, som ingen havde forudset ville blive et globalt fænomen.

Der er naturligvis tale om ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’.

Gennem 4 – snart fem sæsoner – har serien opnået så stor succes, at streamingtjenesten i 2018 indgik en eksklusiv aftale med skaberen Álex Pina om at lave flere film og serier til Netflix.

Her i 2021 er Netflix og Álex Pina så klar til at løfte sløret for deres forhåbentlig næste store seriesucces; ‘Sky Rojo’, som er er fyldt med action, sort humor og høj adrenalin.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Sky Rojo’ følger de tre prostituerede Coral, Wendy og Gina, som kommer på ud på en farefuld flugt de de stikker af fra deres pimp Romeo og de to kumpaner Moises og Christian.

Kvinderne kommer ud på en hektisk, kaotisk rejse, hvor de skal stå ansigt til ansigt med fare af enhver art og leve hvert sekund som om det var deres sidste. Planen? Hold dig i live bare 5 minutter mere.

LÆS OGSÅ   Netflix hamrer en træpæl igennem vampyr-serien 'First Kill'

Se en kort teaser nederst i artiklen.

Det er allerede blevet afsløret, at der kommer to sæsoner på hver 8 afsnit af 25 minutters varighed.

Det bliver spændende og se om Álex Pina nye serie kan leve op til Papirhusets succes, som for i øvrigt vender tilbage med en femte og sidste sæson, der netop har færdiggjort optagelserne, der blandt andet har fundet sted i Danmark.

Se første sæson ‘Sky Rojo’ på Netflix Danmark fra den 19. marts.Skriv kommentar