Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Skaberen af The Simpsons arbejder på ny animeret Netflix-serie

Skaberen af The Simpsons arbejder på ny animeret Netflix-serie

16/01/2016 | Flixfilm

2014_BAMPresents_MattGroenig_613x463Matt Groening, skaberen af de populære serier The Simpsons og Futurama, er i gang med at udvikle en ny animeret komedieserie for streamingtjenesten Netflix. Det skriver The Hollywood Reporter.

Detaljerne omkring serien er endnu meget sparsomme, men der skulle være tale om to sæsoner på i alt 20 afsnit. Navnet på serien og informationer omkring handlingen er endnu ukendt. Det samme gælder rollelisten.

Samarbejdet mellem Matt Groening og Netflix vækker uden tvivl glæde blandt skaberens fans, som har måtte kigge langt efter serierne Futurama og The Simpsons på den danske Netflix, da rettighederne ejes af andre. Og med seriernes fortsatte popularitet må det antages, at rettighedshaverne ikke ønsker at afhænde rettighederne til Netflix inden for nærmeste fremtid.

Netflix har det udvidet deres portfolio af animeret komedieserier betragteligt det seneste år, hvor det startede med BoJack Horseman, er nu også F Is for Family tilgængelig, mens Dr. Seuss’ Green Eggs and Ham forventes at få premiere i løbet af 2017.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Det amerikanske medie The Hollywood Reporter plejer i øvrigt, at benytte temmelige troværdige kilder og derfor kan det godt forventes at den endnu unavngivet serie er under udvikling – selvom Netflix endnu ikke selv har bekræftet historien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm.dk følger naturligvis op på historien når der kommer nye informationer.
Skriv kommentar