Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Skaberen bag ‘Black Mirror’ er klar med nyt

Skaberen bag ‘Black Mirror’ er klar med nyt

15/02/2022 | Flixfilm

Cat Burglar black mirror

Charlie Brooker, skaberen af ‘Black Mirror’, som nu gennem fem sæsoner har skabt kollektivt uro og tech-paranoia i samfundet, er tilbage med en helt ny serie, der dog adskiller sig lidt fra det sædvanlige, men som stadig bugner af opfindsomme afstraffelsesmetoder.

Den nye interaktive serie ‘Cat Burglar’ beskrives som værende klassisk tegnefilm, der er edgy og over-the-top.

‘Cat Burglar’ har premiere på Netflix Danmark tirsdag den 22. februar og nederst i artiklen kan du finde en trailer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftersom serien er interaktiv kræver det at man sidder klar med fjernbetjeningen eller telefonen, for ved at svare på vittige trivia-spørgsmål skal man hjælpe Rowdy Cat med at få Peanut the Security Pup ned med nakken, samt bryde ind på et museum og stjæle nogle værdifulde malerier.

Hvis det går galt bliver man udsat for en grusom død, såsom at blive spist af en haj, få stød, blive skåret over samt andre makabre metoder.

LÆS OGSÅ   Oscar-vinders skrækindjagende serie klar til Halloween

Det tager cirka 15 minutter at se / gennemføre ‘Cat Burglar’, men der er i alt mere end halvanden times animation bag og der er derfor rig mulighed for at kaste sig over serien et par gange.

Det er naturligvis ikke første gang, at Charlie Brooker prøver kræfter med interaktivt indhold. Han lavede også ‘Black Mirror: Bandersnatch‘ i 2018, hvor man selv deltager i et frustrerende eksperiment i en interaktiv historiefortælling.

Se ‘Cat Burglar’ på Netflix fra den 22. februar.Skriv kommentar