Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Skaberne af ‘BoJack Horseman’ laver ny serie til Netflix

Skaberne af ‘BoJack Horseman’ laver ny serie til Netflix

26/02/2018 | Flixfilm

Netflix har bestilt 10 episoder af ‘Tuca & Bertie’, som er navnet på en ny animationsserie fra holdet bag den populære og anmelderroste ‘BoJack Horseman’, der kan ses eksklusivt på streamingtjenesten.

Serien er en voksen-komedie med de to fugle i hovedrollen; ‘Tuca & Bertie’, der netop har rundet de 30 år og bor i samme lejlighed.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Som det ses i det offentliggjorte billede i denne artikel er animationen eller tegnestregen meget lig den der kendes fra ‘BoJack Horseman’. Det sætter naturligvis gang i spekulationerne om ‘Tuca & Bertie’ foregår i samme univers som førnævnte da BoJack som bekendt er en hest.

Premieredatoen er ikke blevet annonceret, men Netflix kan afsløre, at den 38-årige skuespillerinde Tiffany Haddish (‘Girls Trip’, ‘The Last O.G.’) vil lægge stemme til fuglen Tuca.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Lisa Hanawalt (‘BoJack Horseman’) er én af hovedkræfterne bag ‘Tuca & Bertie’, som produceres af Raphael Bob-Waksberg (‘BoJack Horseman’), Noel Bright (‘BoJack Horseman’, ‘Friends’) og Steven A. Cohen (‘BoJack Horseman’, ‘Jack & Bobby’)

Foruden ‘BoJack Horseman’ og den netop offentliggjorte ‘Tuca & Bertie’, så har Netflix den seneste årrække satset hårdt på animationsserier for voksne, heriblandt med ‘F Is for Family’, ‘Castlevania’ og ‘Big Mouth’.
Også skaberen af ‘The Simpsons’ og ‘Futurama’, Matt Groening, er netop nu i gang med produktionen af ‘Disenchantment’, der er en ny animeret komedie-/fantasyserie for voksne. ‘Disenchantment’ forventes at få premiere på Netflix Danmark i løbet af 2018.
Skriv kommentar