Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Skaberne af ‘Stranger Things’ laver ny ‘Death Note’-serie

Skaberne af ‘Stranger Things’ laver ny ‘Death Note’-serie

08/07/2022 | Flixfilm

death note serie 2022

I 2017 havde streamingtjenesten premiere på deres filmatisering af den populære japanske anime/manga ‘Death Note‘ om en mystisk notesbog, der tager livet af de personer, som skrives i bogen.

Men på trods af Adam Wingard (‘Godzilla vs. Kong’) i instruktørstolen og en rolleliste med bl.a. Willem Dafoe (‘Anti-Christ’) blev ‘Death Note’ et stort flop.

Nu er Netflix imidlertid atter klar til at kaste sig over den gådefulde historie og denne gang har de sat skaberne af ‘Stranger Things’, Matt & Ross Duffer, til at lave en ny ‘Death Note’-serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Netflix i en pressemeddelse.

Historien ‘Death Note’ er skrevet af Tsugumi Ohba og illustreret af Takeshi Obata, hvor man følger den kvikke student Light Yamagi, der tilfældigt får fingrene i en mystisk notesbog, som hurtigt viser sig at indholde store overnaturlige kræfter; Hvis man skriver et navn i bogen, vil han eller hende dø!

LÆS OGSÅ   'The Sandman' får en sæson 2

Beruset af sine nye guddommelige evner, begynder Yamagi at dræbe alle dem, som han anser for at uværdige til at leve, mens at han har politiet lige i hælene.

‘Death Note’ fra 2017 var en spillefilm, mens det nye take på historien af ‘Stranger Things’-skaberne bliver en serie.

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan forvente, at se den nye serie på streamingtjenesten, men i mellem tiden kan man fordrive tiden med ‘Death Note‘-filmen, som fortsat kan streames på Netflix.1 kommentar til Skaberne af ‘Stranger Things’ laver ny ‘Death Note’-serie

  1. Michael - kl. 08:26, 08-07-2022:

    Håber at de gør deres hjemmearbejde denne gang, filmen var en flop af en grund! Death Note er et rigtig interessant koncept som filmen desværre misser.

Skriv kommentar