Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skandal! Bringing Down Wirecard

Skandal! Bringing Down Wirecard

16/09/2022 | Flixfilm

Skandal! Bringing Down Wirecard på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Det nystartede betalingsselskab Wirecard forbløffede finansverdenen med sin succesfulde start – lige indtil en gruppe vedholdende journalister blotlagde massiv svindel.

Skandal! Bringing Down Wirecard havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skandal! Bringing Down Wirecard på YouTube.Se Skandal! Bringing Down Wirecard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Skandal! Bringing Down Wirecard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skandal! Bringing Down Wirecard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skandal! Bringing Down Wirecard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skandal! Bringing Down Wirecard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar