Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skater Girl

Skater Girl

11/06/2021 | Flixfilm

Skater Girl på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktion: Manjari Makijany
Skuespillere: Jonathan Readwin, Waheeda Rehman, Amy Maghera
Spilletid: 107 min
Land: United States, India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En teenager på landet i Indien opdager en skelsættende passion for skateboarding, men drømmen om at kunne konkurrere er fyldt med forhindringer.

Skater Girl havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skater Girl på YouTube.Se Skater Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skater Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skater Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skater Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skater Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar