Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Decision: Before and After

Skin Decision: Before and After

15/07/2020 | Flixfilm

Se Skin Decision: Before and After på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Hud- og skønhedseksperten Jamie og plastikkirurgen dr. Sheila Nazarian bruger de allernyeste metoder til at fremmane deres patienters bedste version af sig selv.


Se Skin Decision: Before and After på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skin Decision: Before and After (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin Decision: Before and After (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Skin Decision: Before and After:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin Decision: Before and After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Decision: Before and After (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar