Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Trade

Skin Trade

15/11/2016 | Flixfilm

Skin Trade på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Ekachai Uekrongtham
Skuespillere: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Perlman
Spilletid: 96 min
Land: Thailand, Canada, United States
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En amerikansk betjent, hvis familie blev myrdet af en international gangster, slår sig sammen med en betjent fra Bangkok for at besejre et forbryderimperium.

Skin Trade havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skin Trade på YouTube.Se Skin Trade på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Skin Trade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Trade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skin Trade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skin Trade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar