Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Trade

Skin Trade

15/11/2016 | Flixfilm

Se Skin Trade på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Ekachai Uekrongtham
Skuespillere: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Michael Jai White, Ron Perlman
Spilletid: 96 min
Land: Thailand, Canada, USA
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En amerikansk betjent, hvis familie blev myrdet af en international gangster, slår sig sammen med en betjent fra Bangkok for at besejre et forbryderimperium.


Se Skin Trade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkin Trade havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin Trade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skin Trade herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin Trade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Trade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar