Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Wars: Fresh Paint

Skin Wars: Fresh Paint

15/10/2017 | Flixfilm

Se Skin Wars: Fresh Paint på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Cammack, Mat Gleason, RuPaul, Amanda Rea
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: I hver episode af dette spin-off til Skin Wars, med RuPaul som vært, konkurrerer talentfulde kunstnere i body art for første gang.


Se Skin Wars: Fresh Paint på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkin Wars: Fresh Paint (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin Wars: Fresh Paint (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skin Wars: Fresh Paint herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin Wars: Fresh Paint er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Wars: Fresh Paint (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar