Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Wars

Skin Wars

01/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Skin Wars på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Craig Tracy, Robin Slonina, Rebecca Romijn
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Kunstnere afprøver deres kreativitet og færdigheder inden for bodypainting, mens de dyster i en række krævende udfordringer om en stor gevinst på 100.000 $.


Se Skin Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skin Wars (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin Wars (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skin Wars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin Wars er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Wars (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar