Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skin Wars

Skin Wars

01/09/2017 | Flixfilm

Se Skin Wars på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: RuPaul, Craig Tracy, Robin Slonina, Rebecca Romijn
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Kunstnere afprøver deres kreativitet og færdigheder inden for bodypainting, mens de dyster i en række krævende udfordringer om en stor gevinst på 100.000 $.


Se Skin Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkin Wars (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin Wars (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skin Wars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin Wars (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar