Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skin

22/12/2013 | Flixfilm

Se Skin på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Guy Nattiv
Skuespillere: Jamie Bell, Danielle Macdonald, Daniel Henshall, Bill Camp
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I dette drama, som er baseret på en sand historie, får to hvide afrikanere en mørklødet datter, hvilket bringer minderne om apartheid frem igen.


Se Skin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Skin havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skin herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar