Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skins

15/11/2013 | Flixfilm

Se Skins på Netflix

Indspilningsår: 2007–2013
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaya Scodelario, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Hannah Murray
Spilletid: 46 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne skarpe og dramafyldte serie følger en gruppe teenagere og deres venne- og kærlighedsforhold i deres sidste to skoleår.


Se Skins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkins havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar