Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skør kærlighed

Skør kærlighed

25/08/2021 | Flixfilm

Skør kærlighed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne hyldest til Idioten af Dostojevskij møder en bankrøver en udfordret mand, som forelsker sig i tyvens kæreste.

Skør kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skør kærlighed på YouTube.Se Skør kærlighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skør kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skør kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skør kærlighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skør kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar