Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skønheden Og Monsteret I Paris

Skønheden Og Monsteret I Paris

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Skønheden Og Monsteret I Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den generte biografoperatør Emile kastes ud i et halsbrækkende eventyr med sin frygtløse og sjove ven, Raoul. Ingenting er, som du tror. Et eventyr for hele familien.


Se Skønheden Og Monsteret I Paris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skønheden Og Monsteret I Paris havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skønheden Og Monsteret I Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skønheden Og Monsteret I Paris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skønheden Og Monsteret I Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skønheden Og Monsteret I Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar