Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skræm mig, skat!

Skræm mig, skat!

01/08/2021 | Flixfilm

Skræm mig, skat! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En berømt, ung forfatter vinder en litteraturpris og beslutter sig for at bruge pengene på en vinterferie, der ender med at blive alt andet end afslappende.Se Skræm mig, skat! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Skræm mig, skat! havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skræm mig, skat! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Skræm mig, skat! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skræm mig, skat! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skræm mig, skat!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skræm mig, skat! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar