Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Skruk’ sæson 2 får premieredato

‘Skruk’ sæson 2 får premieredato

06/07/2024 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort premieredatoen på anden sæson af den danske komediedrama-serie ‘Skruk’.

Sæson 2 får premiere den 22. august 2024.

I anden sæson af det romantiske komediedrama er fertilitetslægen Nana (Josephine Park) tilbage – nu som mor til en to måneder gammel baby.

Men Nana hader at være på barsel. Hun er ved at drukne i pizzabakker, babysalmesang og ren og skær kedsomhed, og hun tager derfor den drastiske beslutning om at trygle sin gamle chef Helle (Charlotte Munck) om at genansætte hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle indvilger, men kun på betingelse af, at Nana kan starte i morgen. Nana står nu med et akut behov for en babysitter, og som den eneste kandidat står hendes excentriske mor, dansktopstjernen Lise LaCour (Tammi Øst), der som en dagplejeordning fra helvede flytter ind i Nanas mikroskopiske lejlighed.

På DoVi har Helle ansat en ny stjernelæge, den underskønne Hampus (Oscar Töringe), der med sin irriterende svenske perfekthed gør det svært for Nana at leve op til sin gamle status som klinikkens rockstar.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'A Family Affair'

Bedst som Nana tror, det hele ikke kan blive mere presset, støder hun på sin gamle flamme Mathias (Simon Sears), der stadig ikke ved, at han er far til hendes barn. Mere end nogensinde føler Nana sig nødsaget til at lyve, og mere end nogensinde, burde hun fortælle sandheden.

På rollelisten til den nye sæson finder man Josephine Park, Olivia Joof, Simon Sears, Emil Prenter, Michael Birkkjær, Charlotte Munck og Tammi Øst.

Se ‘Skruk‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 22. august.
Skriv kommentar