Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skrzydlate Swinie

Skrzydlate Swinie

28/10/2022 | Flixfilm

Skrzydlate Swinie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans yndlingsklub går bankerot, får en trofast fodboldfan tilbudt et job i den rivaliserende klub mod en klækkelig betaling.

Skrzydlate Swinie havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skrzydlate Swinie på YouTube.Se Skrzydlate Swinie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Skrzydlate Swinie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skrzydlate Swinie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skrzydlate Swinie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skrzydlate Swinie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar