Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Skull Island

Skull Island

22/06/2023 | Flixfilm

Skull Island på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicolas Cantu, Mae Whitman, Darren Barnet
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En gruppe eventyrer lider skibsnød i det sydlig Stillehav og støder på et menageri af frygtelige væsener – ikke mindst kæmpeaben Kong.Se Skull Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Skull Island (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skull Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Skull Island (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skull Island (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skull Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skull Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar