Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sky Castle

Sky Castle

28/09/2019 | 1 kommentar

Se Sky Castle på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jung-ah Yum, Tae-ran Lee, Se-ah Yun, Na-ra Oh
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: For familierne i det eksklusive boligområde Sky Castle, der er forbeholdt Koreas elite, betyder børnenes succes alt.


Se Sky Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sky Castle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sky Castle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sky Castle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sky Castle er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sky Castle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Sky Castle

  1. Niels Rasmussen - kl. 08:38, 28-09-2019:

    Kun et fåtal af de asiatiske serier flixfilm viser, kan ses på Netflix Danmark. Lidt irriterende, selv om de fleste ikke er efter min smag.

    Skriv kommentar