Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sky Castle

Sky Castle

28/09/2019 | Flixfilm

Sky Castle på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jung-ah Yum, Tae-ran Lee, Yun Se-ah
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.6

Handling: For familierne i det eksklusive boligområde Sky Castle, der er forbeholdt Koreas elite, betyder børnenes succes alt.

Sky Castle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sky Castle på YouTube.Se Sky Castle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sky Castle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sky Castle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sky Castle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sky Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Sky Castle

  1. Niels Rasmussen - kl. 08:38, 28-09-2019:

    Kun et fåtal af de asiatiske serier flixfilm viser, kan ses på Netflix Danmark. Lidt irriterende, selv om de fleste ikke er efter min smag.

Skriv kommentar