Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sky Castle

Sky Castle

28/09/2019 | Flixfilm

Se Sky Castle på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jung-ah Yum, Tae-ran Lee, Se-ah Yun, Na-ra Oh
Spilletid: 75 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: For familierne i det eksklusive boligområde Sky Castle, der er forbeholdt Koreas elite, betyder børnenes succes alt.


Se Sky Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSky Castle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sky Castle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sky Castle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sky Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sky Castle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sky Castle

  1. Niels Rasmussen - kl. 08:38, 28-09-2019:

    Kun et fåtal af de asiatiske serier flixfilm viser, kan ses på Netflix Danmark. Lidt irriterende, selv om de fleste ikke er efter min smag.

    Skriv kommentar