Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sky Rojo

13/01/2023 | Flixfilm

Sky Rojo på Netflix

Produktionsår: 2021–2023
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre, Asier Etxeandia
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En dødbringende hændelse på et bordel sender tre kvinder, der hjemsøges af fortiden, på flugt fra deres alfons og hans håndlangere.Se Sky Rojo på Netflix

Anmeldelse: Sky Rojo - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sky Rojo (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sky Rojo på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sky Rojo (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sky Rojo (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sky Rojo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sky Rojo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar