Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sky Tour: The Movie

Sky Tour: The Movie

02/09/2020 | Flixfilm

Se Sky Tour: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Son Tung Mtp
Skuespillere: Son Tung Mtp
Spilletid: 94 min
Land: Vietnam
Sprog: Vietnamese
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Denne dokumentar følger det vietnamesiske popidol Sơn Tùng M-TP og passionen bag hans Sky Tour-koncerter − lige fra forberedelserne til selve koncerterne.

Sky Tour: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sky Tour: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sky Tour: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sky Tour: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sky Tour: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sky Tour: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar