Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skyfall

18/06/2014 | Flixfilm

Se Skyfall på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes
Spilletid: 143 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Turkish, Shanghainese, Portuguese, Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: James Bond glemmer alt om egen sikkerhed og personlige problemer, da MI6 udsættes for en alvorlig trussel.


Se Skyfall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkyfall havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skyfall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skyfall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skyfall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyfall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar