Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skyggen i mit øje

Skyggen i mit øje

09/03/2022 | Flixfilm

Skyggen i mit øje på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En række skæbner bliver flettet sammen, da Den Franske Skole i København bliver bombet ved en fejl under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.

Skyggen i mit øje havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skyggen i mit øje på YouTube.Se Skyggen i mit øje på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skyggen i mit øje ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyggen i mit øje stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skyggen i mit øje, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skyggen i mit øje er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar