Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skyggen i mit øje

Skyggen i mit øje

09/03/2022 | Flixfilm

Skyggen i mit øje på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En række skæbner bliver flettet sammen, da Den Franske Skole i København bliver bombet ved en fejl under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.Se Skyggen i mit øje på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Skyggen i mit øje havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skyggen i mit øje på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Skyggen i mit øje ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyggen i mit øje stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skyggen i mit øje, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skyggen i mit øje er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar