Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Skylanderne fejrer deres heroiske bedrifter med en kæmpe nytårsfest, og du kan hjælpe dem med nedtællingen til midnat.


Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skylanders Academy: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skylanders Academy: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skylanders Academy: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar