Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Skylanderne fejrer deres heroiske bedrifter med en kæmpe nytårsfest, og du kan hjælpe dem med nedtællingen til midnat.


Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skylanders Academy: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skylanders Academy: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår herunder:Fra premieredatoen (29. december, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Skylanders Academy: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore