Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

Skylanders Academy: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Flixfilm

Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skylanderne fejrer deres heroiske bedrifter med en kæmpe nytårsfest, og du kan hjælpe dem med nedtællingen til midnat.


Se Skylanders Academy: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkylanders Academy: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skylanders Academy: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skylanders Academy: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skylanders Academy: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar