Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skylanders Academy

Skylanders Academy

28/09/2018 | Flixfilm

Se Skylanders Academy på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Justin Long, Ashley Tisdale, Jonathan Banks, Chris Diamantopoulos
Spilletid: 25 min
Land: South Korea, USA
Sprog: English, Spanish, German, French, Mandarin, Korean
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tag med rundt i det enorme Skylander-univers i denne animerede actionserie, hvor en broget samling rumkadetter opbygger tillid og mod i deres kamp mod ondskab.


Se Skylanders Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkylanders Academy (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skylanders Academy (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skylanders Academy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skylanders Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skylanders Academy (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar