Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skylanders Academy

Skylanders Academy

28/09/2018 | Flixfilm

Skylanders Academy på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Justin Long, Ashley Tisdale, Jonathan Banks
Spilletid: 25 min
Land: South Korea, United States
Sprog: English, Spanish, German, French, Mandarin, Korean
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tag med rundt i det enorme Skylander-univers i denne animerede actionserie, hvor en broget samling rumkadetter opbygger tillid og mod i deres kamp mod ondskab.

Skylanders Academy (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skylanders Academy på YouTube.Se Skylanders Academy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skylanders Academy (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skylanders Academy (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skylanders Academy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skylanders Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar