Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skyline

20/12/2014 | Flixfilm

Skyline på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Colin Strause, Greg Strause
Skuespillere: Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Efter en vild fest opdager Terry, at han er en af de sidste tilbageværende personer på Jorden, og begiver sig ud for at finde ud af, hvad der er sket.

Skyline havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skyline på YouTube.Se Skyline på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skyline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skyline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skyline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar