Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skyline

20/12/2014 | Flixfilm

Se Skyline på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Colin Strause, Greg Strause
Skuespillere: Eric Balfour, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Efter en vild fest opdager Terry, at han er en af de sidste tilbageværende personer på Jorden, og begiver sig ud for at finde ud af, hvad der er sket.


Se Skyline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkyline havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skyline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skyline herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skyline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar