Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Skylines

27/09/2019 | Flixfilm

Se Skylines på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peri Baumeister, Sahin Eryilmaz, Edin Hasanovic, Anna Herrmann
Spilletid: 56 min
Land: Germany
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En hiphopproducer hvirvles ind i en voldelig verden af organiseret kriminalitet, da det pladeselskab, han laver kontrakter med, bliver centrum for farlig narkohandel.


Se Skylines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Skylines (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skylines (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Skylines:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skylines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skylines (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar