Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skyscraper

Skyscraper

12/02/2020 | Flixfilm

Se Skyscraper på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller
Spilletid: 102 min
Land: USA, Hong Kong
Sprog: English, Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da terrorister angriber verdens højeste bygning, gør en sikkerhedsvagt alt for at redde sin familie fra blodbadet.

Skyscraper havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Skyscraper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skyscraper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyscraper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skyscraper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skyscraper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Skyscraper

  1. Navn - kl. 12:07, 13-02-2020:

    Har vi ikke set det før typisk amerikansk og kinesisk alt for overfladisk

    Skriv kommentar