Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skyskraber

Skyskraber

01/04/2015 | Flixfilm

Se Skyskraber på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Rune Schjøtt
Skuespillere: Lukas Schwarz Thorsteinsson, Marta Holm Peschcke-Køedt, Lucas Schultz, Morten Suurballe
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En blind pige, som bor i en landsby uden fremtidsudsigter, forsøger at miste sin mødom til en genert, konfliktsky dreng.


Se Skyskraber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSkyskraber havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Skyskraber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Skyskraber herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Skyskraber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyskraber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar