Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Skyskraber

Skyskraber

01/04/2015 | Flixfilm

Skyskraber på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Rune Schjøtt
Skuespillere: Lukas Schwarz Thorsteinsson, Marta Holm Peschcke-Køedt, Lucas Schultz
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En blind pige, som bor i en landsby uden fremtidsudsigter, forsøger at miste sin mødom til en genert, konfliktsky dreng.

Skyskraber havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Skyskraber på YouTube.Se Skyskraber på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Skyskraber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Skyskraber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Skyskraber, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Skyskraber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar