Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slå først, Lemmy

Slå først, Lemmy

01/08/2021 | Flixfilm

Slå først, Lemmy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe banditter planlægger at bortføre en videnskabsmand, som kan hjælpe dem med at fremstille diamanter, uden at vide, at FBI allerede har dem i kikkerten.

Slå først, Lemmy havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slå først, Lemmy på YouTube.Se Slå først, Lemmy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slå først, Lemmy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slå først, Lemmy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slå først, Lemmy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slå først, Lemmy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar