Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slaget ved Austerlitz

Slaget ved Austerlitz

25/08/2021 | Flixfilm

Se Slaget ved Austerlitz på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en genfortælling af et episk felttogt leder Napoleon den franske hær mod øst, hvor østrigsk-russiske styrker venter dem i det vigtige slag om Austerlitz.

Slaget ved Austerlitz havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Slaget ved Austerlitz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slaget ved Austerlitz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slaget ved Austerlitz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slaget ved Austerlitz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slaget ved Austerlitz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar