Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Slam

15/04/2017 | Flixfilm

Se Slam på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrea Molaioli
Skuespillere: Ludovico Tersigni, Barbara Ramella, Jasmine Trinca, Luca Marinelli
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Teenageren Sam, som skal være far, forestiller sig sin fremtid som ung far og får sig en mentor, da han læser om sit idol, den professionelle skateboarder Tony Hawk.


Se Slam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSlam havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Slam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Slam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Slam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar