Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slamma Jamma

Slamma Jamma

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Slamma Jamma på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Timothy A. Chey
Skuespillere: Chris Staples, Michael Irvin, Jose Canseco, Ryan Gunnarson
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Efter seks år i fængsel genopbygger den tidligere basketballspiller Michael Diggs sit liv med nyfundet tro og ved at deltage i en national slam dunk-konkurrence.


Se Slamma Jamma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Slamma Jamma havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Slamma Jamma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Slamma Jamma herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Slamma Jamma er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slamma Jamma stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar