Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slanke Sussie

Slanke Sussie

05/01/2022 | Flixfilm

Slanke Sussie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den tilsyneladende søde og uskyldige Slanke Sussie forsvinder sporløst, og hendes bror bliver nødt til at rejse tilbage til barndomslandsbyen for at lede efter hende.

Slanke Sussie havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slanke Sussie på YouTube.Se Slanke Sussie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slanke Sussie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slanke Sussie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slanke Sussie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slanke Sussie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar