Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Slasher

23/05/2019 | Flixfilm

Slasher på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christopher Jacot, Paula Brancati, Joanne Vannicola
Spilletid: 1 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Mange år efter det uhyggelige mord på sine forældre, besøger en kvinde sin hjemby, blot for at opdage, at en ny seriemorder genskaber tidligere forbrydelser.Se Slasher på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Slasher (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slasher på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Slasher (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slasher (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slasher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slasher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar