Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slaughterhouse Rulez

Slaughterhouse Rulez

01/01/2021 | Flixfilm

Se Slaughterhouse Rulez på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Crispian Mills
Skuespillere: Jassa Ahluwalia, Asa Butterfield, Jamie Blackley
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En nytilflyttet teenager forsøger at finde sin plads på en fornem kostskole, da et jordfaldshul ved et frackingområde i nærheden slipper frygtindgydende kræfter løs.

Slaughterhouse Rulez havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slaughterhouse Rulez på YouTube.Se Slaughterhouse Rulez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slaughterhouse Rulez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slaughterhouse Rulez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slaughterhouse Rulez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slaughterhouse Rulez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar