Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleep Tight

Sleep Tight

15/01/2016 | Flixfilm

Se Sleep Tight på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Jaume Balagueró
Skuespillere: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan, Petra Martínez
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En mand, der bor i en lejlighed i Barcelona, besættes af tanken om at ødelægge en evigglad kvindes liv.


Se Sleep Tight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSleep Tight havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sleep Tight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sleep Tight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleep Tight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleep Tight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar