Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleep Tight

Sleep Tight

15/01/2016 | Flixfilm

Se Sleep Tight på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Zachary Margolis, Maddie Mulderry
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En mand, der bor i en lejlighed i Barcelona, besættes af tanken om at ødelægge en evigglad kvindes liv.

Sleep Tight havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sleep Tight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sleep Tight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleep Tight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleep Tight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleep Tight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar