Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleeping Beauty

Sleeping Beauty

01/11/2014 | Flixfilm

Sleeping Beauty på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: Les Clark, Clyde Geronimi, Eric Larson
Skuespillere: Mary Costa, Bill Shirley, Eleanor Audley
Spilletid: 75 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den studerende Lucy tager et job som "Tornerose", hvor hun bliver betalt for at lade sig befamle af fremmede, mens hun er bedøvet og i dyb søvn.

Sleeping Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sleeping Beauty på YouTube.Se Sleeping Beauty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sleeping Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleeping Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleeping Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleeping Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar