Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleeping Beauty

Sleeping Beauty

01/11/2014 | Flixfilm

Se Sleeping Beauty på Netflix

Indspilningsår: 1959
Genre: Animation, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Clyde Geronimi, Les Clark, Hamilton Luske, Wolfgang Reitherman
Skuespillere: Mary Costa, Bill Shirley, Eleanor Audley, Verna Felton
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den studerende Lucy tager et job som "Tornerose", hvor hun bliver betalt for at lade sig befamle af fremmede, mens hun er bedøvet og i dyb søvn.


Se Sleeping Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSleeping Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sleeping Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sleeping Beauty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleeping Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleeping Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar