Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sleeping Dog

Sleeping Dog

22/06/2023 | Flixfilm

Sleeping Dog på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Max Riemelt, Luise von Finckh, Peri Baumeister
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German, German Sign
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En tidligere detektiv, der nu bor på gaden, leder efter sandheden, da et nyt dødsfald rejser nogle foruroligende spørgsmål om en tilsyneladende afsluttet mordsag.Se Sleeping Dog på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sleeping Dog (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sleeping Dog på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sleeping Dog (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleeping Dog (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleeping Dog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleeping Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar