Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleeping with Other People

Sleeping with Other People

15/12/2018 | Flixfilm

Se Sleeping with Other People på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Leslye Headland
Skuespillere: Alison Brie, Jason Sudeikis, Jordan Carlos, Margarita Levieva
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Mange år efter de var kærester i college, krydses deres veje, og de indser, at de begge er seriedatere, som har brug for hinandens hjælp til at forandre sig.


Se Sleeping with Other People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSleeping with Other People havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sleeping with Other People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sleeping with Other People herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleeping with Other People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleeping with Other People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar