Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleeping with Other People

Sleeping with Other People

15/12/2018 | Flixfilm

Sleeping with Other People på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Leslye Headland
Skuespillere: Jason Sudeikis, Alison Brie, Jordan Carlos
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mange år efter de var kærester i college, krydses deres veje, og de indser, at de begge er seriedatere, som har brug for hinandens hjælp til at forandre sig.

Sleeping with Other People havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sleeping with Other People på YouTube.Se Sleeping with Other People på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sleeping with Other People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleeping with Other People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleeping with Other People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleeping with Other People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar