Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepless in Seattle

Sleepless in Seattle

15/03/2014 | Flixfilm

Se Sleepless in Seattle på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Nora Ephron
Skuespillere: Tom Hanks, Meg Ryan, Ross Malinger
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Journalisten Annie rejser til Seattle for at møde Sam, efter Sams søn i national radio har fortalt om hans kones død, og hvordan han har brug for en ny kvinde i sit liv.

Sleepless in Seattle havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sleepless in Seattle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sleepless in Seattle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepless in Seattle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleepless in Seattle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleepless in Seattle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar