Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepless Society: Insomnia

Sleepless Society: Insomnia

14/02/2020 | Flixfilm

Se Sleepless Society: Insomnia på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chutimon Chuengcharoensukying
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En ung kvinde, der lider af søvnløshed og plages af tilbagevendende syner, besøger familiens gamle hjem for at løse et mysterium og sætte en stopper for sine mareridt.Se Sleepless Society: Insomnia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sleepless Society: Insomnia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleepless Society: Insomnia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar