Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepless Society: Insomnia

Sleepless Society: Insomnia

14/02/2020 | Flixfilm

Sleepless Society: Insomnia på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chutimon Chuengcharoensukying, Warisara Yu, Nutthasit Kotimanuswanich
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En ung kvinde, der lider af søvnløshed og plages af tilbagevendende syner, besøger familiens gamle hjem for at løse et mysterium og sætte en stopper for sine mareridt.

Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sleepless Society: Insomnia på YouTube.Se Sleepless Society: Insomnia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleepless Society: Insomnia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleepless Society: Insomnia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar