Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepless Society: Insomnia

Sleepless Society: Insomnia

14/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Sleepless Society: Insomnia på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung kvinde, der lider af søvnløshed og plages af tilbagevendende syner, besøger familiens gamle hjem for at løse et mysterium og sætte en stopper for sine mareridt.


Se Sleepless Society: Insomnia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sleepless Society: Insomnia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleepless Society: Insomnia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar