Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepless

Sleepless

28/08/2022 | Flixfilm

Sleepless på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Baran bo Odar
Skuespillere: Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En betjent fra Las Vegas forsøger at røve en narkoleverance fra en kasinobaron, men røveriet går grueligt galt, og hans søn bliver kidnappet.Se Sleepless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sleepless havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sleepless på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sleepless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleepless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleepless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar