Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sleepy Hollow

Sleepy Hollow

15/01/2020 | Flixfilm

Se Sleepy Hollow på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon
Spilletid: 105 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 7.3

Handling: New York-opdageren Ichabod Crane sendes til Sleepy Hollow for at undersøge en række mystiske dødsfald, hvor ofrene bliver fundet halshugget.

Sleepy Hollow havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sleepy Hollow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sleepy Hollow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleepy Hollow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sleepy Hollow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sleepy Hollow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar