Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sleight

01/04/2019 | Flixfilm

Se Sleight på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: J.D. Dillard
Skuespillere: Jacob Latimore, Seychelle Gabriel, Storm Reid, Donzaleigh Abernathy
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En ung gadekunstner kæmper for at opdrage sin lillesøster alene. Han begynder at handle med narko uvidende om, hvor hensynsløs hans leverandør kan være.


Se Sleight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSleight havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sleight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sleight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sleight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sleight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar