Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sliding Doors

Sliding Doors

15/11/2016 | Flixfilm

Se Sliding Doors på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Peter Howitt
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch, Jeanne Tripplehorn
Spilletid: 99 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: To forskellige universer udfolder sig i denne historie om alternative virkeligheder, køreplaners troværdighed og skæbnens rolle i udformning af liv.


Se Sliding Doors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSliding Doors havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sliding Doors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sliding Doors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sliding Doors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sliding Doors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar