Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sliding Doors

Sliding Doors

15/11/2016 | Flixfilm

Sliding Doors på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Peter Howitt
Skuespillere: Gwyneth Paltrow, John Hannah, John Lynch
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: To forskellige universer udfolder sig i denne historie om alternative virkeligheder, køreplaners troværdighed og skæbnens rolle i udformning af liv.

Sliding Doors havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sliding Doors på YouTube.Se Sliding Doors på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sliding Doors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sliding Doors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sliding Doors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sliding Doors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar