Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slipstream

Slipstream

07/01/2015 | Netflix

Se Slipstream på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: Anthony Hopkins
Skuespillere: Anthony Hopkins, Stella Hopkins, Christian Slater, John Turturro
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Efter at have mistet sin forskerstøtte beslutter en desperat professor at afprøve sin seneste opfindelse – en tidsmaskine – til at foretage et bankrøveri.


Se Slipstream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Slipstream havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Slipstream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Slipstream herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Slipstream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slipstream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar