Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Slipstream

Slipstream

07/01/2015 | Flixfilm

Slipstream på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Anthony Hopkins
Skuespillere: Anthony Hopkins, Stella Hopkins, Christian Slater
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter at have mistet sin forskerstøtte beslutter en desperat professor at afprøve sin seneste opfindelse – en tidsmaskine – til at foretage et bankrøveri.

Slipstream havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Slipstream på YouTube.Se Slipstream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Slipstream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Slipstream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Slipstream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Slipstream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar